0760 - 96 25 24artoni_pa@hotmail.com

Målare i Skövde

Målare i Skövde

Vår målerifirma är firman som du kan anlita, om du behöver hjälp av skickliga och rutinerade målare i Skövde eller dess omnejd. Vi har arbetat med det mesta inom branschen och vi åtar oss både små arbeten och arbeten som kräver mer tid och resurser att slutföra. Våra medarbetare och målare ser till att ditt arbete blir på precis det viset som du vill ha det. Allt arbete anpassas därför efter dina behov, förutsättningar och önskemål. Om du har några speciella behov eller önskemål, så är det aldrig några problem.

ROT-avdrag för alla privatpersoner

Skara måleri är ett måleriföretag som man kan anlita både som privatperson och som företagare. Om man tillhör den förstnämnda kategorin, så kan man dessutom använda sig av ROT-avdraget, som är en unik möjlighet att anlita ett måleriföretag som vårt och samtidigt inte behöva betala fullt pris. ROT-avdraget är en skattefinansierad reform, som i skrivande stund ger alla privatpersoner möjlighet att dra av upp till 30 procent av all arbetskostnad, när vi målar åt dem. Om du behöver mer information om ROT-avdraget eller om du finner någonting oklart beträffande det samma, så är du välkommen att kontakta oss, så skall vi och våra medarbetare försöka att hjälpa dig.

Vi arbetar noggrant och strukturerat

Om du efterfrågar ett noggrant och väl genomarbetat arbete inom måleri, så har du verkligen kommit helt rätt. Vi på Skara måleri ser alltid till att genomföra ett arbete som både är kvalitativt, noggrant och effektivt genomfört. Vi försöker i  möjligaste mån att färdigställa alla uppdrag enligt de överenskommelser som vi har med dig som kund. Det är viktigt för oss att du verkligen blir helt nöjd med allt som vi hjälper dig med. Vi är det företag inom måleri, som du med fördel anlitar, om du befinner dig i Skövde eller i någon annan stad eller ort i dess omnejd.